Вътрешният министър Иван Демерджиев започва поредица от срещи в структурите

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев започва поредица от срещи в структурите
Коментари Харесай

Новите задачи на МВР: Вътрешният министър проверява структурите


Вътрешният министър Иван Демерджиев стартира поредност от срещи в структурите на Министерство на вътрешните работи. Те ще са на територията на цялата страна. Първата е в столичната дирекция на вътрешните работи.

Целта е да бъдат дадени доклади от регионалните дирекции за свършената работа. Ще стане дума и за сигурността на изборите.

Преди началото на срещата вътрешния министър разяснява проблема със арестуваните българи на територията на Северна Македония. Той сподели, че е изискал още по време на визитата пояснение от сътрудника си за аргументите, защото първата, която му е била дадена, е била проблеми с тока на граничните пунктове.

Вътрешният министър още един път удостовери, че през днешния ден ще бъдат изпратени три генератора, които да подсигурят работата на границата.

" Много ми се желае Скопие да разбере, че положителните връзки се градят на дейности, а не на думи, като думи и поръчки получихме доста, а като дейности още не подхождат. Нямам доказателство показано от сътрудника ми от РСМ, че е имало български жители, чието държание да се счита за коренно. Ако държиш 20 автомобила на границата и виждат по какъв начин противоположната колона се връща, обикновено е да има реакция и тези, които са решили да работят по този метод, би трябвало да си понесат наказването “, съобщи Демерджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР