Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи за 44 дисциплинарни производства срещу

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи за 44 дисциплинарни производства срещу
Коментари Харесай

44 дисциплинарни производства са образувани заради Георги Семерджиев

Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви за 44 дисциплинарни производства против полицейски чиновници от столицата, прикривали Георги Семерджиев, който прегази две млади дами в столицата, а по-късно се укри.

Той добави, че и по случая " Семерджиев " и по случая с трафика на мигранти в Бургас от преди 2 месеца, където починаха двама български служители на реда, евентуално са забъркани хора от най-ниското до най-високото ходило в структурите на вътрешното министерство.

" Дисциплинарните производства бяха формирани на три пъти, тъй че не очаквайте да излязат едновременно по всичките 44, само че най-скоро идващите дни и в границите на една две седмици имам вяра, че ще приключат всички производства. Но ние координираме този развой и няма да позволим да продължи дълго ", сподели Иван Демерджиев – министър на вътрешните работи.

Част от разследваните служители на реда, против които се водят дисциплинарни производства, към този момент са отстранени от служба. Има и такива обаче, които не престават да са на работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР