Вътрешният министър Бойко Рашков не е заплаха за никого освен

...
Вътрешният министър Бойко Рашков не е заплаха за никого освен
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Рашков не е заплаха за никого освен за собственото си правителство

Вътрешният министър Бойко Рашков не е опасност за никого с изключение на за личното си държавно управление. Това съобщи пред Българска национална телевизия председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са безапелационна полицейщина и политическа принуда. Съдът предходната седмица остави без разглеждане настояванията по протоколите, защото почете мнението на българската прокуратора, че нито има необходимост, нито има съображение за това задържане “, сподели Атанасова и бе безапелационна, че задържането на тримата е противоконституционно и незаконно.

Тя изясни, че решението на ГЕРБ да желае предварителни избори не е от през вчерашния ден и не е обвързвано с ареста на Борисов, а е оценка за 100-те дни на държавното управление.

„ Те освен счупиха страната, те не знаят по какъв начин действат институциите и не схващат какво е ръководство.

По отношение на стопанската система, финансите, външната политика, цялостната визия и тактика за насърчаване на страната – кръгла нула “, сподели още Атанасова.

Парламентарната група на ГЕРБ е получила предложения от ръководителите на групите на „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “ във връзка кандидатурите за гуверньор на Българска народна банка, само че по-скоро няма да поддържа нито един от двамата.

„ Очевидно има някаква смяна в тяхното схващане за нашата парламентарна група. Аз обаче не виждам по какъв начин двете кандидатури ще прескочат високата летва на настоящия гуверньор “, сподели Атанасова и добави, че нито Любомир Каримански, нито Андрей Гюров са се потвърдили за времето си Народното събрание като подобаващи за поста началник на Българска народна банка.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР