Вътрешният министър Бойко Рашков коментира разпита на експремиера Бойко Борисов

...
Вътрешният министър Бойко Рашков коментира разпита на експремиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов да съдейства, за да се открие Мата Хари - очакванията на Рашков

Вътрешният министър Бойко Рашков разяснява разпита на експремиера Бойко Борисов в ГДНП през днешния ден, откакто бе изслушан в пленарна зала. Рашков заяви и че на разпит е била пиарката Севдалина Арнаудова, както и нейният брачен партньор.

За разпита на Борисов Рашков бе безапелационен: " Това е напълно обикновено. Най-накрая този човек би трябвало да бъде на разпит, с цел да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета в неговото шкафче. " Той установи липса на доверие в българската прокуратура. Сега ще се опитаме да докараме инспекцията до край, закани се силовият министър.

Този човек би трябвало да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влезнала вътре, сложила е тези пачки с евро, тези кюлчета злато с неговото чекмедже, снимала го е и си е отпътувала, разяснява Бойко Рашков. Според него Борисов трябвало да спомага на органите да открият Мата Хари и тя да мине през закономерен разпит.
 Не питали Борисов за Мата Хари, а по какъв начин успявал да държи ниска цената на газа
Не питали Борисов за Мата Хари, а по какъв начин успявал да държи ниска цената на газа

Борисов в никакъв случай не бил имал или купувал нещо

Докато медиите записваха коментар от Рашков в разговора се включи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Вие сте отвън играта, обърна се към него вътрешният министър. Вие скоро ще бъдете отвън играта, поздрави на Васил Божков, потегли след него Биков, твърдейки министъра, че неговите прогнози се сбъдвали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР