Вътрешният министър Бойко Рашков изпрати писмо до директорите на ГД

...
Вътрешният министър Бойко Рашков изпрати писмо до директорите на ГД
Коментари Харесай

Рашков благодари на полицаите, охранявали протеста на Възраждане

Вътрешният министър Бойко Рашков изпрати писмо до шефовете на Групово дело " Национална полиция ", ГДЖСОБТ, Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР, в което благодари на полицейските чиновници, взели участие в защитата на Народното събрание по време на проведения от партия " Възраждане " митинг на 12 януари, заяви пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При преодоляване на обстановката пред постройката на Народното събрание пострадаха деветима служители на реда, двама души са арестувани.
Арестуваният по време на митинга е стрелял с газов револвер
Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 32-годишен мъж, който бе арестуван с оръжие на митинга пред Народното...
Прочети повече
" Вие изпълнихте дълга си в обстановка, изпълнена с експанзия, ориентирана към вас, и защитихте с героизъм и безрезервност постройката на Народното събрание ", показва министър Рашков и благодари от името на управлението на Министерство на вътрешните работи на служителите на реда за проявения професионализъм и старания за запазване на публичния ред.

По думите му жителите са видели, че българският служител на реда е виновен, професионално построен и неутрален чиновник на законността и бранител на институционалната непоклатимост на страната.

Припомняме, че на недоволството участваха няколко хиляди души, пристигнали от разнообразни точки на страната. В един миг митингът ескалира и част от присъстващите пробваха да раздерат полицейския кордон пред постройката на Народното събрание и да влязат в постройката. Имаше потърпевши жители и служители на реда. 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР