Вътрешният министър бе на място, за да инспектира предприетите мерки

...
Вътрешният министър бе на място, за да инспектира предприетите мерки
Коментари Харесай

Министър Маринов инспектира създадената организация на работа на ГКПП-Кулата

Вътрешният министър бе на място, с цел да инспектира подхванатите ограничения и организация на работа на ГКПП-Кулата, преди предстоящото интензифициране на трафика през пункта в идващите месеци. Заедно с него бяха основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември, началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов, шефът на дирекция "Вътрешна сигурност " старши комисар Стефчо Банков, шефът на ГДГП гл. комисар Светлан Кичиков, шефът на РДГП-Смолян ком. Стоян Мандаджиев и шефът на ОДМВР-Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов.

На този стадий, поради въведените гранични рестрикции, ГКПП-Кулата е вторият по натовареност граничен пункт, след Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин.

Към момента на денонощие на вход и излаз минават 2 400 тежкотоварни и към 700 леки автомобила. Същевременно се чака и засилен трафик през пункта поради идния летен туристически сезон.

Войната в Сирия взе нови 32 жертви

Министър Маринов инспектира хода на реконструкцията на ГКПП-Кулата и разиска с управлението на граничния пункт елементи, които биха облекчили трафика и пътуващите - увеличение на трасетата, продължение на положителната процедура от предходната година посредством мобилни устройства да се ревизират персоналните документи на пътуващите в рейсове, организация на граничните екипи.

На място бе разисквана и опцията в къси периоди да проработи изнесен терминал за инспекция на неплатени наказания по фишове и наказателни постановления за нарушавания на ЗДвП. Такъв към този момент е конфигуриран пилотно на ГКПП-Калотина и от 3 юни досега са засечени 1722 неплатени фиша на стойност ‪205 290 лева

На граничния пункт "Кулата " работят и взаимни екипи за противопоставяне на контрабандата, в които са включени чиновници на ГДГП, Агенция „ Митници “ и на Национална агенция за приходите.
10
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР