Вътрешният конфликт между настоящите пилоти на Хаас във Формула 1

...
Вътрешният конфликт между настоящите пилоти на Хаас във Формула 1
Коментари Харесай

Магнусен и Хюлкенберг – Хаас напът да събере барута и фитила

Вътрешният спор сред актуалните водачи на Хаас във Формула 1 Кевин Магнусен и Ромен Грожан от дълго време не е загадка за никого. Французинът наподобява предопределен да напусне американския отбор след края на сезона, откакто поради множеството произшествия, които провокира, се докара до състояние да бъде потвърждаван за присъединяване директно преди всеки старт.

Почти всички водещи издания са безапелационни, че от идващия сезон сътрудник на Магнусен в Хаас ще бъде не какъв да е, а Нико Хюлкенберг. Ако враждата на датчанина с Грожан датира неотдавна, то какво би трябвало да кажем за тази с сегашния играч на Рено.

Решението на шефа Гюнтер Щайнер – стига да се реализира – без никакво подозрение дава обещание доста забавна 2020 година. Италианецът на няколко пъти намерено се оплака от протичащото се сред Грожан и Магнусен и не наподобява да има разумна причина да си поръчва още от същото „ питие” за идващия сезон.

Тук обаче идва тънкият миг, че Хюлкенберг има доста по-висока работна нравственос по отношение на двамата сегашни водачи на Хаас, а това в композиция с взаимоотношенията му с Магнусен би могло да се окаже нещото, от което тимът се нуждае, с цел да премине на идващото равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР