Вътрешната вселена на Ивет Лалова е точно толкова красива и

...
Вътрешната вселена на Ивет Лалова е точно толкова красива и
Коментари Харесай

Ивет Лалова на корицата на Eva за 3-ти път - slava.bg

Вътрешната галактика на Ивет Лалова е тъкмо толкоз красива и пленителна, колкото е и нейната осанка. Обаянието на най-бързата бяла жена на планетата несъмнено е огромно, като част от него са мощната воля и несломимият дух, чрез които тя минава и през най-тежките тествания - като това през 2005 година, когато тя счупи бедрената кост на десния си крайник и макар случилото се още веднъж се върна на пистата, където продължава да отбелязва страхотни резултати.

Нейната мощ и борбеност са ентусиазъм за мнозина, ето за какво сп. "Eva " украси за трети път корицата си с облика ѝ. За последния си брой за годината, изданието реши да пресъздаде фотографията, с която лекоатлетката за първи път се появи на списанието. И през днешния ден тя още веднъж е на "стартова позиция ", облечена в червен състезателен екип, написа Dir.bg.

Между 20-годишната Ивет и тази на 35 година съвсем няма разлика, тъй като тя наподобява все по този начин прелестно, даже повече. Сега обаче от нея като че ли струи повече убеденост, градяща се върху добития с годините опит.

"15-годишно предизвикателство ", гласи надписа към изображение, показващо двете корици една до друга, което Лалова качи под формата на история в формалната си Инстаграм страница.

В изявлението си спринтьорката споделя повече и за бъдещите си проекти, които включват разгръщане на фамилията ѝ. Предстоящата Олимпиада в Рио следващата година може да бъде последна за нея, тъй като по-късно тя ще преследва другата си огромна фантазия отвън спорта, а точно - да стане майка.

Тя и Симоне Колио подписаха брак преди 6 година в италианския град Риети, само че едвам по-рано през тази година започнаха намерено да приказват за наследници. През май т.г. тя сподели пред български таблоид, че е отлагала бременността, тъй като след нея няма да може да се върне в същата форма.

Въпреки това тя не се тормози какво ще се случи с нея, в случай че прекъсне дейните си години като състезател, тъй като по нейно мнение дамите в наше време не "излизат от играта " откакто родят.

Пред "EVA " Ивет декларира, че желае да трансформира ориси, само че освен като треньор на деца в спортната си академия, както мнозина биха предположили, само че и посредством умения в невролингвистичното програмиране, които мисли да усвои.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР