Вътрешна проверка е назначена в "Гранична полиция" заради самолет с

...
Вътрешна проверка е назначена в "Гранична полиция" заради самолет с
Коментари Харесай

Проверка в Гранична полиция заради пропуски на летище София

Вътрешна инспекция е назначена в "Гранична полиция " поради аероплан с пасажери от Париж, които са влезнали у нас без да преминат през граничния надзор. Самолетът се е приземил на 20 март и на нито един от 40-те пасажери не е осъществена гранична инспекция.

"Това е повече от притеснително. Ако се наложи, ще има оставки. Един да мине по този начин е рисково, а представете си да са повече хора ", съобщи вътрешният министър Валентин Радев в Благоевград, представен от "Дарик ". Той напомни, че това не е първият пропуск на "Гранична полиция " на летище София.

„ Преди това имаше различен случай, има инспекция там, аз персонално ще ревизира дали всички бяха осъдени по веригата. Тогава не ставаше дума за пасажерите на аероплан, а единствено за един жител. Недопустимо е целият аероплан да не е бил тестван ", акцентира той.

Радев увери, че мъчно се освобождава от фрагменти, тъй като мъчно се намират качествени хора. Но в случай че някой е пристъпил закона, неотложно се освобождава, безапелационен беше той.

"Обяснявам си последният случай с пропуски в работата на Гранична полиция. Трябва да бъдем доста деликатни, всички извън ни хвалят, че пазим границата, това е най-добре защитаваната сухопътна граница на Европейски Съюз. И на този декор се случва нещо подобно”, сподели още министър Радев, който организира среща в Благоевград с над 120 кметове и кметски наместници от Пиринско, с цел да набележат дружно ограничения за понижаване на битовата престъпност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР