Bibby Stockholm: Търсещите убежище може да бъдат настанявани на шлеп от днес - тъй като правителството разкрива нова миграционна политика

...
Вътре в шлепа Bibby StockholmРазвитието идва, когато правителството започва така
Коментари Харесай

Вътре в шлепа Bibby Stockholm

Развитието идва, когато правителството започва така наречената „малка седмица на лодките" - с поредица от съобщения по проблема, който Риши Сунак обеща да реши.

Глобите за работодатели и наемодатели, които позволяват на хора, които пристигат по незаконен път, да работят за тях или да живеят в техните имоти, са ще бъдат значително увеличени.

Гражданските санкции за работодателите ще бъдат увеличени до максимум 45 000 британски лири на работник за първо нарушение и 60 000 британски лири за повторни нарушители, утроявайки и двете от последното увеличение през 2014 г.

Наемодателите са изправени пред глоби от £1000 на обитател до £10 000, като повторните нарушения варират от £3000 до £20 000. Санкциите, свързани с квартирантите, също ще бъдат увеличени.

Лейбъристите ще задържат търсещите убежище лица на шлепове - както схемата на Биби Стокхолм ще започне "през ​​следващите дни" < /p>

Министърът на имиграцията Робърт Джерик каза пред Sky News, че Bibby Stockholm ще приеме първите си обитатели „през следващите дни“.

Вътрешното министерство не направи нищо, за да смекчи предположенията, че пристигащите може да дойдат в понеделник . Бяха дадени различни очаквани дати, които обаче бяха пропуснати в миналото.

Трудът е „заседнал с баржи“

Г-н Дженрик предложи гаранция, че това е „безопасно съоръжение“ след синдикатът на пожарникарите предупреди, че това е „потенциален смъртоносен капан“, цитирайки опасения, включително пренаселеността и достъпа до противопожарни изходи.

„Надяваме се, че първите мигранти ще се качат на лодката през следващите дни, аз Няма да ви дам точна дата - но много скоро", каза той.

Той каза, че увеличаването на броя на шлепа до капацитет от около 500 все още е планът въпреки опасенията на Съюза на противопожарните бригади над плавателния съд, първоначално проектиран да побира около 200.

Правителството също така преразглежда плановете си да превозва хора, които пристигат неразрешени средства, на 4000 мили до остров Възнесение, според множество доклади.

Прочетете още:

Изображение: Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман (в средата) обикаля строителна площадка в покрайнините на Кигали по време на посещението си в Руанда

Предложенията за използване на британската отвъдморска територия очевидно са се разглежда от министри и длъжностни лица като "план Б", ако планът за Руанда се провали.

Дълбоко в Южния Атлантик, вулканичният остров може да приюти център за обработка на молби за убежище като опит да се намали броят на малките лодки пресичане на Ламанша.

Плановете за премахване на търсещи убежище, които пристигат по неразрешен начин в Руанда, бяха спрени от съдебни предизвикателства, които ще стигнат до Върховния съд.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР