Ватманът, който беше сниман да пуши в кабината си в

...
Ватманът, който беше сниман да пуши в кабината си в
Коментари Харесай

Ватманът, заснет да пуши в кабината си, ще получи глоба от 7 лв. и забележка

Ватманът, който беше сниман да пуши в кабината си в трамвай номер 5 в столицата, ще бъде глобен със 7 лева Той ще получи и административно наказване „ забележка”. Това сподели пред bTV зам.-директорът на Столичния електротранспорт инж. Иво Василев.

По думите му контролните органи месечно записват 10-12 души за пушене в кабините.

Почивките на водачите в трамвайния превоз са задоволително огромни в разписанието и се съблюдават, тъй че ватманите могат да посетят тоалетна и да пушат и не е нужно да пушат в кабините, сподели още Василев.

„ Клипът е застраховка, и преди съм подавал сигнали, само че това не е водело до каквато и да било инспекция или реакция от съответните органи, тъй като нямам доказателства”, съобщи създателят на видеото Иван Деспов.

„ Това е обикновено предписание – просто да не се пуши в кабината. Ако допуснем то да се нарушава редовно, имаме ли право да се оплакваме от цялата обстановка в страната и от корупцията”, попита той.

Зам.-директорът на Столичния електротранспорт обаче беше безапелационен, че всяка тъжба се ревизира задоволително в детайли и в случай че се потвърди, че съответният чиновник е отговорен, наложително се глоби.

Има месечен график за инспекции и когато се открият извършители, се глобяват. Отделно от това Регионалната здравна ревизия също прави инспекции, праща ни писма и глобяваме тези ватмани или водачи на тролеи, за който е упоменато, че са пушили в кабината, изясни Иво Василев.

Надявам се освен аз да върша клипове, а всеки един, който види някаква неправда, да ѝ даде отзив, означи Иван. Той призна, че е пушач, само че пали цигара единствено на упоменатите места.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР