Ватманът, който бе сниман от пътник, че пуши в кабината

...
Ватманът, който бе сниман от пътник, че пуши в кабината
Коментари Харесай

СМЕШНО: 7 лв. глоба за наглия ватман-пушач!

Ватманът, който бе сниман от пасажер, че пуши в кабината си в трамвай номер 5 в столицата, ще бъде глобен със 7 лева

Той ще получи и административно наказване „ забележка”. Това съобщи пред bTV зам.-директорът на Столичния електротранспорт инж. Иво Василев. В обществените мрежи пасажерът разгласява видео, на което се вижда по какъв начин ватманът пуши и макар направената забележка от страна на възмутения човек, той не гаси цигарата.

Според Василев контролните органи месечно записват 10-12 да пушат в кабините. За съпоставяне единствено санкциите за нередовни пасажери са петорно по-големи. С тези санкции към ватманите може да се допусна, че ЦГМ съвсем ги подтиква да си пушат.

Почивките на водачите в трамвайния превоз са задоволително огромни в разписанието и се съблюдават, тъй че ватманите могат да посетят тоалетна и да пушат и не е нужно да пушат в кабините, оправда недомислените правила Василев.

„ Клипът е застраховка, и преди съм подавал сигнали, само че това не е водело до каквато и да било инспекция или реакция от съответните органи, тъй като нямам доказателства”, съобщи създателят на видеото Иван Деспов.

Зам.-директорът на Столичния електротранспорт обаче беше безапелационен, че всяка тъжба се ревизира задоволително в детайли и в случай че се потвърди, че съответният чиновник е отговорен, наложително се глоби.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР