Ватиканските музеи и папските вили ще бъда затворени от 5

...
Ватиканските музеи и папските вили ще бъда затворени от 5
Коментари Харесай

Затварят музеите на Ватикана

Ватиканските музеи и папските вили ще бъда затворени от 5 ноември в продължение на един месец, предадоха международните организации. Те цитират известие за медиите на пресслужбата на Светия трон.
" В сходство с с разпорежданията на италианските управляващи, подбудени от епидемиологичната конюнктура, от четвъртък, 5 ноември, ще бъдат затворени ватиканските музеи и музеите на папските вили, а също по този начин ще бъдат спрени археологическите разкопки ", се споделя в известието.
 Ватикана: Изказването на папата за хомодвойките е извадено от подтекста Ватикана: Изказването на папата за хомодвойките е извадено от подтекста
Ватикана обясни мненията на папа Франциск по отношение на легализацията на цивилен съюзи сред хомосексуалисти, като сподели, че са извадени...
По-рано стана известно, че италианският министър председател Джузепе Конте е подписал нов декрет за въвеждане на спомагателни ограничаващи ограничения по отношение на пандемията.
Сред тях попадат затварянето на музеите и на изложбените зали на цялата територия на страната. Действието на документа ще бъде в действие до 3 декември.
БНР напомня, че по време на първата вълна от пандемията, ватиканските музеи, които са значим източник на доходи за хазната на папския град страна, бяха закрити за интервал от съвсем три месеца. Те бяха тържествено наново открити на 1 юни и бяха посетени през летния интервал от хиляди туристи. Но потокът беше доста по-малък от нормалния, при който посещаемостта доближаваше над 20 000 души дневно.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР