Васко Жабата се забърка в международен скандал!Изпълнителите на хита, който

...
Васко Жабата се забърка в международен скандал!Изпълнителите на хита, който
Коментари Харесай

Васко Жабата се забърка в международен скандал!

Васко Жабата се забърка в интернационален скандал!

Изпълнителите на шлагера, който е измежду най-популярните в целия свят, не знаят, че правата на парчето им са продадени на американския колос " Уорнар мюзик ".

Откъсът от парчето се върти във всички платформи и за него знаят в Европа, Азия и Щатите.

Преди дни се появи информация, че една от трите най-големи музикални компании в света пуска ремикс на песента " Комбайна-вършачката ", чийто воин Васко Жабата е същинска сензация в обществените мрежи. Римейкът е дело на световноизвестния диджей Фабриция Паризи и The Editor.

" Интересно. От вас узнавам за тази вест - разкри пред " България Днес " ръководителят на оркестър " Камчия " Борис Иванов. - Няма такова нещо. Нищо не сме продавали на американците ", сподели още шефът на бенда.

Според информациите в родните медии правата на Васко Жабата са добити от музикалния колос с помощта на представителите си в България " Орфей Мюзик ". Родната компания била формален цифров дистрибутор на оркестър " Камчия ".

" Това са спекулации - сбит бе Иванов. - " Орфей Мюзик " не са ни никакви ", добави още той.

Шефът на оркестъра, изпял за знаещия го всяко хлапе Васко Жабата, счита, че в родните медии се спекулира непрекъснато с шлагера им.

" Не желая да приказвам повече на тази тематика, тъй като излизат какви ли не неща. Говорим едно, а най-после се написа друго, което не дава отговор на истината ", показа Иванов, който не пожела да разкрие кои вести, свързани с песента, не са истина.

Ръководителят на оркестър " Камчия " изясни, че след фурора с парчето на 20 и повече години бендът е доста по-търсен и има доста предложения за изяви.

" Не мога да си обясня по какъв начин ария е толкоз известна и толкоз сега й има милиони гледания ", добави Иванов.

Опитите на редакцията да се свърже с " Орфей Мюзик " останаха без резултат, тъй като никой не подвига на посочения за контакти телефон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР