Василковски споделя, че мечтае да води прогнозата от малък. Това

...
Василковски споделя, че мечтае да води прогнозата от малък. Това
Коментари Харесай

Медийна Бомба: Никол Станкулова Изхвърча От Нова Тв! Вижте Само Кой Ще Я Смени!

Василковски споделя, че мечтае да води прогнозата от дребен. „ Това беше моя фантазия от малко дете. Идеята в действителност я има от много време, просто в този момент се реализира “, споделя той и дава обещание новата му работа да не попречи на останалите му репортажи. „ Категорично не! Двете неща се допълват, аз просто имам преимуществото да съм работил по доста тематики, свързани с бедствия, наводнения, климат, световно стопляне “, изяснява репортерът.

„ В момента работата ми за прогнозата е просто награждаване на всичко, което съм правил до момента. Тук желая да благодаря на девойките – Никол, Гери и Нора, които доста ми помогнаха със препоръките си “, добавя Василковски.

Репортерът отхвърля появили се клюки през последните седмици, че ще размени Никол Станкулова или някоя от другите си две колежки. „ Няма такова нещо, от половин година се приготвям за тази нова роля и водим диалози с управлението за избистряне на концепцията. Така че, не е обвързвано съответно с нечие овакантяване “, изяснява репортерът. Като водещ на прогнозата за времето той желае да внесе и нещо ново. „ Това, което желая за направя за себе си и считам, че ще способства за прогнозата, е да бъда на мястото, където се случват нещата. Тоест, в случай че на следващия ден вали проливен дъжд и мога по някакъв метод да изнеса прогнозата на самото място, бих го направил. Това за мен е същината на тази работа “, споделя Василковски.

А първите терзания на репортера са свързани с това дали ще се оправи с техниката. Иначе Василковски споделя, че е убеден в себе си и камерата не го плаши.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР