Василий Ломаченко каза, че не го интересува, че е определен

...
Василий Ломаченко каза, че не го интересува, че е определен
Коментари Харесай

Ломаченко не се вълнува от това, че е аутсайдер

Василий Ломаченко сподели, че не го интересува, че е избран като новобранец в бинтката против Дейвид Хейни в събота вечерта. Ломаченко разгласи, че просто желае да им „ потвърди “ какво може. Ломаченко ще се изправи против Хейни в борба за безспорната купа в лека категория тази събота, 20 май по ESPN PPV в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.

Тази борба е това, което Ломаченко чака през цялата си десетгодишна професионална кариера. Ломаченко непрестанно твърди, че това е неговият „ финален късмет “, тъй като в случай че загуби, евентуално в никакъв случай повече няма да получи различен опит против първенец с четири пояса.

Хейни или ще освободи четирите си трофеи от лека категория, с цел да се изкачи до суперлека, или ще се изправи против Джервонта Дейвис. Дейвис няма да задържи четирите трофеи, тъй като това ще го накара да се бие с прекалено много кандидати, които не носят нищо на масата във връзка с известност.

„ Не, не съм сюрпризиран. Разбирам за какво хората ме мислят за новобранец. Не ми пука. Просто желая да потвърдя кой съм “, сподели Василий Ломаченко пред медиите. „ Един войник ще отиде там, където е най-хубавата му опция за облага, ” сподели промоутърът Боб Аръм, когато беше запитан дали Haney ще се реалокира или ще остане в дивизията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР