Василев обяви решението си на нарочна пресконференция в БТА. Депутатът

...
Василев обяви решението си на нарочна пресконференция в БТА. Депутатът
Коментари Харесай

Радостин Василев се кандидатира за кмет на София

Василев разгласи решението си на нарочна конференция в Българска телеграфна агенция. Депутатът огласи и лозунга си, който гласи: " Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София ".

" Абсолютни невежи " назова той номинираните претенденти за кмет на София до момента, които, съгласно него, не разбирали от проблемите на София и по тази причина решил да се бори за кметското място.

Василев разгласи осем целта, измежду които изреди градския превоз и паркирането, концесията на " Софийска вода ", " Топлофикация ", детските градини и нова детска болница.

Бившият народен представител от Има Такъв Народ и от Политическа партия възнамерява още да вкара нощно и хибридно разчистване на улиците, а чистотата в столицата, по думите му, е във опциите на общинската администрация. Депутатът има намерение да ревизира концесионните контракти за сметопочистване, тъй като се източвали милиони, по думите му.

" Топлофикация " пък постоянно се е употребила политически, сдружението има потребност от реформиране и преструктуриране, разяснява той. " Всяка шахта е дупка в София ", установи Василев и даде обещание замяна на тролеи и рейсове, както и смяна в метода на възлагане на ремонтите. " 15 пъти вършат паветата пред Народното събрание "

Радостин Василев счита още да не разрешава графитите, тъй като били белег на недостиг и бедност, изключително пък върху монументи на културата. По думите му, би трябвало да има особено указано място за това и на други фасади да бъде неразрешено.

Витоша да бъде превърната в състезателен център за зимни спортове с нови лифтове с целогодишен достъп, разгласи още желанието си кандидат-кметът. По думите му това ще реши казуса софиянци да се редят на 6-часови опашки в Банско.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР