Василена Йорданова е спортист номер 1 на Перник за 2019

...
Василена Йорданова е спортист номер 1 на Перник за 2019
Коментари Харесай

Василена Йорданова е спортист номер 1 на Перник за 2019 година

Василена Йорданова е състезател номер 1 на Перник за 2019 година. Тя е играч по таекуондо ITF и кикбокс в Семеен кодекс " Василена - Перник ", международен първенец по таекуондо и трета на международното състезание за дами по кикбокс за 2019 година

Подгласник на Василена е Айк Мнацканян - играч по битка типичен жанр в Семеен кодекс " Миньор ". Трета позиция заема Мартин Тодоров - играч по мотокрос. След него се подреждат Михаела Стоянова - тенис на маса, Константин Симеонов - таекуондо ITF, Иван Георгиев - таекуондо ITF и кикбокс, Даяна Андонова - джудо, Далия Райчева - бокс, Станислав Кирилов - ръгби и Жана Огнянова - бокс.

За тим на годината е определен женският тим на клуба по тенис на маса " Металик " - първенец на елитната " А " група дами. Треньор номер 1 на 2019 година е Радослав Василев - треньор в спортния клуб по битка " Миньор ". За най-добре показал се училищен тим наградата сграбчи женският баскетболен отбор на ГПЧЕ " Симеон Радев ".

ФК " Миньор " получи юбилеен плакет за принос в развиването на футбола в Перник и във връзка 100-годишнината на най-популярния и всеобщ спорт.

Ръгби и футбол клуб " Валяците " също бе почетен с юбилеен плакет за принос в развиването на ръгбито в Перник и във връзка 60-годишния празник на тима, спечелил над 30 шампионски трофеи от национални шампионати и купи.

Юбилеен плакет за принос в развиването на спортните танци получи КСТ " Надежда " по случай 25-годишнината от основаването на клуба.

За най-перспективни спортисти във възрастовите категории 14, 16 и 18 години плакети получиха надлежно: Даниел Цанков, Ивет Василева и Калоян Атанасов.

Най-добрият състезател на ученическия тим по тенис на маса на ПГИ Силвио Седевчев, притежател на бронзов орден в самостоятелното класиране на Световните училищен игри Малта 2018, получи премия за самостоятелно показване.

фотография: zapernik.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР