Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-чаровните двойки

...
Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-чаровните двойки
Коментари Харесай

Василена Гръбчева: Скъсах с Хекимян

Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-чаровните двойки в българския ефир. Връзката им обаче претърпя трагичен поврат. Въпреки че близки и сътрудници чакаха двамата да минат под венчило в най-кратък период, репортерите от конкурентни малките екрани оповестиха, че към този момент не са дружно.

Василена, която неотдавна бе коронясана за "Мис ТВ сексапил ", сама разкри, че с Антон са поели по разнообразни пътища.

"Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че името Антон Хекимян към този момент не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е мъчно да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще бъде непосредствен до мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство е едно положително начало ", разяснява раздялата Гръбчева пред "Лов Стайл ".

В живота ѝ към момента няма нов мъж, само че ухажори не липсват на русата чародейка. Най-верният почитател на репортерката постоянно ѝ изпраща същински писма по пощата като истински романтик.

След като ѝ връчиха премията "Мис ТВ Чар " почитателите на репортерката се нараснали. Но същинският мъж за нея - този, който би могъл да замести Антон в сърцето на Василена би трябвало да дава отговор на следните критерии:

"Да бъде доста образован и да обича работата си, както аз я обичам. Да не се пробва да ми лимитира свободата. Но най-важното ми условие е мъжът до мен да ме почита ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР