Васил Велев коментира какви ще са последствията от коронавируса и

...
Васил Велев коментира какви ще са последствията от коронавируса и
Коментари Харесай

Васил Велев: Трябва да се направи всичко възможно икономиката да работи

Васил Велев разяснява какви ще са следствията от ковид и по какъв начин да се избави българската стопанска система, в предаването “Плюс минус” по Нова тв.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1466
Най-неудачното предложение е налозите върху облагите да се внасят предплатено. По целия свят държавните управления вливат ликвидност в стопанската система. Икономиката да кредитира страната при нас е тъкмо обраното предложение, разяснява ръководителят на индустриалния капитал у нас.

Това е предложение на група народни представители от бюджетната комисия. Ние помислихме, че е неточност, само че е толкоз в детайли разказано, че няма по какъв начин да е неточност, добави той.

Задължителните предплатени вноски върху несъщестуващи облаги е абволютно в противоположна посока на това, което се прави в целия свят. Това не желая да имам вяра, че ще се одобри от народните представители.
Даваме си добре сметка, че нямаме печатница за пари. Когато се обрисува бюджетен недостиг, методът на финансиране е заем или подаяние, само че от Европейски Съюз споделиха да преразпределим,това което към този момент са дали. Обяснимо е стискането на фискалния запас, той по тази причина е запас.

По думите му мярката за заплащане на 60% от заплатите от страната, не е добре прецезирана.

Трябва да се направи всичко допустимо стопанската система да работи, при съответните ограничения за сигурност. Всички защитни средства - медикаменти, храни, дезинфектанти - те се създават и транспортират. Ръкопляскаме на лекарите, добре е да ръкопляскаме и на водачите, сподели Васил Велев.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1466  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР