Васил Тренев Компанията-концесионер на ВиК мрежата в София - Софийска

...
Васил Тренев Компанията-концесионер на ВиК мрежата в София - Софийска
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор в Софийска вода


Васил Тренев

Компанията-концесионер на ВиК мрежата в София - " Софийска вода ", е с нов изпълнителен шеф. Постът към този момент се заема от Васил Тренев, който застава отпред на оперативното управление на мястото на Арно Валто де Мулиак. " Софийска вода " е част от групата " Веолия ".

" Ще продължим да утвърждаваме „ Софийска вода “ като най-хубавия и съвременен ВиК оператор в България. Най-важно за нас остава поддържането на безкомпромисно качество на водата, на отлични и професионални услуги и несъмнено, запазването на доверието на нашите клиенти. Ще внедряваме още сполучливи и новаторски практики на " Веолия ", а екипът ни е стимулиран да работи все по този начин безрезервно в името на потребителите “, разяснява Тренев, представен от пресцентъра на компанията.

Преди да поеме управлението на " Софийска вода ", Тренев беше зам.-изпълнителен шеф в продължение на година и половина. Той има професионален опит в областта на мениджмънта на финансови и търговски организации. Заемал е разнообразни длъжности в Общинска банка, ОББ, Насърчителна банка – София и други

Завършил е Техническия университет в София и Югозападния университет " Неофит Рилски “ в Благоевград.

Досегашният изпълнителен шеф Арно Валто остава зам.-изпълнителен шеф на " Веолия " за България до 16 юли 2018 година След това той ще се причисли към Veolia Water Technologies като Директор " Общинско планиране и строителни действия " за Франция, Белгия и Швеция. Veolia Water Technologies е дъщерно сдружение на " Веолия ", профилирано в решения за филтриране на вода и осигуряващо цялостната гама от услуги, нужни за планиране, създаване, поддръжка и възобновяване на уреди за филтриране на води и отпадъчни води за промишлени клиенти и обществени органи.

Стратегическото ръководство на Софийска вода се дефинира от Съвет на шефовете, в който влизат представители на акционерите " Веолия Вода " и Столична община.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР