Васил Терзиев ще стане кмет на София, а най-голямото предизвикателство

...
Васил Терзиев ще стане кмет на София, а най-голямото предизвикателство
Коментари Харесай

Симеон Ставрев: ДБ ще се бори за постигането на мнозинство в Столичния общински съвет

„ Васил Терзиев ще стане кмет на София, а най-голямото предизвикателство ще е постигането на болшинство в Столичния общински съвет. “

Това съобщи общинският консултант Симеон Ставрев от “Демократична България ” в подкаста на Клуб Z, оповестиха от пресцентъра на партията. Той посочи, че най-важното е в локалния парламент на столицата да влязат разпознаваеми хора , работили по проблемите на София .

Представителят на “Да, България ” посочи, че евентуално всяка партия би могла да излъчи собствен претендент за кмет, само че точно Васил Терзиев се явява като обединителната надпартийна кандидатура . По мотив офанзивите против произхода му Ставрев съобщи, че Терзиев е постигнал всичко самичък , а внуците не би трябвало да носят отговорност за делата на предците си .

Симеон Ставрев акцентира, че обединяването зад Терзиев е разписало и ще показа подробна управническа стратегия за София, която визира всички браншове в града и предлага сложно решение на разнообразни проблеми .

Той посочи, че бъдещият кмет ще разполага с доста лостове , само че може да бъде дейно лимитиран или задължаван от в раждебно болшинство в общинския съвет. Той подсети, че Йорданка Фандъкова разполага с голяма администрация и голям бюджет за града, само че не е направила съвсем нищо по основни проблеми за столицата, в това число градежа на ясли и детски градини .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР