Васил Терзиев официално бе обявен тази вечер като кандидатът за

...
Васил Терзиев официално бе обявен тази вечер като кандидатът за
Коментари Харесай

Сиди: 30 години ни обясняват за ченгета, а издигнаха внук на ДС генерал за кмет. В шок съм!

Васил Терзиев публично бе разгласен довечера като претендентът за кмет на София на Продължаваме промяната-Демократична България и " Спаси София ". Какви са първите реакции на останалите партии?

" В потрес съм, че демократичната общественост, която 30 години ни изяснява за ченгетата, държавна сигурност и по какъв начин би трябвало да бъдат унищожени, преди 15 минути издигнаха внук и правнук на сътрудник на Държавна сигурност - няма неприятно, ще ги забележим в борба, индивидът несъмнено има качества. Тези, които в никакъв случай нямаше да ръководят в коалиция с ГЕРБ, ни проглушиха ушите ", сподели съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в студиото на " Денят ON AIR ".

Той разкри, че и от Вътрешна македонска революционна организация ще имат претендент за кмет за столицата.

А новите кавги с РСМ Сиди разяснява по този начин: " И през днешния ден не престават да бият хора в Северна Македония, една година след неуместното френско предложение, което пристигна за само и единствено да бъде подчинена България. Виждате по какъв начин Жозеп Борел сподели, че няма проблем с двустранните връзки. "


" Утре сутринта има съвещание на българския парламент. Първа точка би трябвало да бъде налагане на несъгласие на РСМ до решение на всички тези двустранни разногласия, тъй като когато пребият българин в центъра на Охрид и закриеш всички български организации със задна дата, значи, че има проблем ", добави Сиди в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него огромният проблем е, че страната не реагира.

" Хората в Брюксел слепи ли са, не виждат, че там се бият хора ли? Нали има някой, който следи този развой - ние видяхме кой го следи този развой - комплицирано казано български представител в Екологичен потенциал, по-скоро представител на необичайно течение на други флагове Илхан Кючук, който изиска да бъдат отстранени двустранните разногласия от рамката за договарянията ", акцентира той.

И е безапелационен, че проблемите на българите са от напълно друго естество.

" Проблемът е по какъв начин ще влязат в магазина и черешите няма са 8 лева за кг. Интересува ги по какъв начин ще влязат в магазина и ще могат ли да си купят месо. Искат нещо да се случи за тях, а тези хора се вълнуват кого да сложат министър, зам.-министър и регионален шеф ", отсече Александър Сиди.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР