Васил Терзиев е назначил Иван Василев за зам.-кмет по финансите

...
Васил Терзиев е назначил Иван Василев за зам.-кмет по финансите
Коментари Харесай

Иван Василев от BESCO e новият зам.-кмет по финансите на София

Васил Терзиев е назначил Иван Василев за зам.-кмет по финансите и опазването на здравето на Столична община.

Иван Василев е някогашен шеф " Политики и стратегическо обмисляне " в BESCO - Българската стартъп асоциация, която сплотява фирмите в областта на IT промишлеността в България.

Василев е приключил " Финанси " в УНСС. Работил е в софтуерната компания Obecto, бил е сътрудник в капиталовата компания Cyrillic Ventures и член на УС на " първата българска децентрализирана самостоятелна организация Кооперация “Комрад Кооператив ”, съгласно данните от биографичната му информация от Столична община.

Той е показан като човек с " дълготраен опит в основаването на софтуерни артикули в региона на изкуствения разсъдък и блокчейн технологиите ".

Иван Василев има и административен опит като Старши специалист към секретаря по опазване на здравето, обучение и просвета в администрация на президента в интервала сред 2012 година и 2015 година (при Росен Плевнелиев). По това време секретар беше Анна-Мари Виламовска, която по-късно стана шеф на Българската аутсорсинг асоциация.

" Финансовата функционалност на всяка организация е огледало на нейната тактика и цели. Нашите са цялостна бистрота на ръководството, дейна връзка със заинтригуваните страни за намиране на решенията, които ще трансфорат София в най-хубавия град за живеене, туризъм и бизнес. Ще приложа насъбраните познания и умения в региона на дигитализацията и технологиите, с цел да децентрализриаме финансите на общината и да дадем действителни принадлежности на жителите за възстановяване на кварталите и регионите на София. Не на последно място – Столичната община има капацитет да се трансформира в едно от най-атрактивните места за работа и като екип ще работим и за това ", споделя той в своя позиция във връзка новата му служба.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР