Васил Стойчев прекарал в пълна изолация последните месеци от живота

...
Васил Стойчев прекарал в пълна изолация последните месеци от живота
Коментари Харесай

Вдовицата на Васил Стойчев неутешима: Как ще живея без него!

Васил Стойчев прекарал в цялостна изолираност последните месеци от живота си , разкри вдовицата му – Виолета Бахчеванова. Славният артист, който издъхна на 15 юли, не е напускал жилището си след 13 март, когато в страната ни беше оповестено изключително състояние поради Ковид-19, разбра HotArena.

„ Стояхме се единствено у дома, гледахме телевизия, говорехме си и четяхме книги. Роднините ни и другари ни носеха хранителни запаси до входната врата на жилището. След като бяха разхлабени противоепидемичните ограничения, ни канеха да вървим на посетители и по срещи, само че ние с Васо се страхувахме да не се заразим с вируса и отказвахме. Крояхме проекти по какъв начин брачният партньор ми ще означи 85-годишния си празник на 29 септември, а тя каква стана... Женени сме от 1960-а и не мога да си показва по какъв начин ще пребивавам отсега нататък без моя обичан мъж ”, показа през сълзи за „ Уикенд ” именитата актриса.

Виолета и Стойчев, който стана мега звезда още на млади години с ролята си на цар Калоян в едноименния игрален филм, постоянно са били примерен професионален и житейски тандем. Всички в тяхната рода са артисти – дъщерите им, внуците, даже единият от зетьовете им – Атанас Атанасов. По този мотив приживе Васил постоянно се майтапеше, че с околните му могат да основат частен фамилен спектакъл.  

„ Правейки си равносметка, няма защо да скърбя. Животът ми е изпълнен единствено с наслади и труд. Две неща са ми били непроменяемо най-скъпи - специалността и фамилията. Дай, Боже, на всеки артист такава театрална кариера, каквато имам аз - да влиза от роля в роля ”, споделяше роденият в Кюстендил актьор преди гибелта да го отнеме от околните и феновете му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР