Васил Петров гостува на врачанската публика с нова концертна програма

...
Васил Петров гостува на врачанската публика с нова концертна програма
Коментари Харесай

Концерт „A swinging Christmas” на Васил Петров и Симфониета-Враца

Васил Петров гостува на врачанската аудитория с нова концертна стратегия „ A swinging Christmas” (Суингираща Коледа).
Заедно със Симфониета-Враца и диригента Владимир Бошнаков, джаз легендата ще извърши едни от най-красивите коледни класики и ще пресъздаде топлината и светлата религия, с които свързваме Рождество Христово.
На сцената към тях ще се причислят и Йордан Тоновски джаз трио (Йордан Тоновски-пиано, Кристиян Желев-ударни, Христо Минчев-контрабас) и джаз певицата Весела Морова.
Всяка една от Коледните песни в програмата са подплатени от другата интерпретация на Васил Петров с непредвидени музикални нюанси. Забавните коледни мелодии са развити в суинг и джаз аранжимент, докосващи балади и красиви валсове.
В програмата са включени известните шлагери „ Rudolf the Red nosed Reindeer”, “White Christmas”, “Let it snow”, “ Santa Clause is coming to town”, “Blue Christmas”, “Jingle Bells”, Have yourself a Merry Little Christmas”, “Ave Maria”, Winter Wonderland”, “The Christmas songs” и авторски Коледни песни на Васил Петров.
Музикалната демонстрация е планувана за 27 декември от 19 часа. Билетите към този момент са в продажба - може да си закупите на касата на Читалище „ Развитие “ и в деня на концерта в градската концертна зала.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР