Васил Найденов станал абонат на полицията заради своя недоволна съседка.Комшийката

...
Васил Найденов станал абонат на полицията заради своя недоволна съседка.Комшийката
Коментари Харесай

Полицаи нахлуха в дома на Васил Найденов

Васил Найденов станал клиент на полицията поради своя недоволна съседка.

Комшийката на Кеца била несъгласна с ремонта, който артистът правел. Понеже двамата не могли да се схванат и да стигнат до консенсус на четири очи, ядосаната дама решила да работи даикално и напускала тъжби против Васил, където се сетила.

Наклепала го първо пред районния кмет, общинския съвет, обиколила всички вероятни институции и най-после го заставила да дава пояснения и пред полицията. След като подала недоволство за висок звук в неразрешения часови диапазон, приближаващ от вкъщи на Васил, естрадният реализатор бил навестен от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Полицаите се стъписали, когато вратата се отворила, тъй като не очаквали да видят онлайн един от най-големите ни артисти, написа „ Ретро “.

Дългът си е дълг обаче и те му изчели какви са отговорностите му и му създали единствено джука забележка, въпреки той да се постарал да им изясни по какъв начин стоят нещата и че няма действителна виновност.

Всъщност множеството съкооператори на Найденов не били съгласни с ремонта му, който се проточвал към този момент няколко години. Преди известно време изпълнителят беше решил да си купи втори апартамент в същия блок, в който живее от дълго време, а след това му пристигнала концепцията да съедини двете жилища в едно. Тогава се почнало непрекъснато къртене и думкане и комшиите му се запритеснили да не падне блокът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР