Васил Найденов не зачита роднините си от страна на баща

...
Васил Найденов не зачита роднините си от страна на баща
Коментари Харесай

Братът на Васил Найденов лежал в лудница! Осакатил майка си и какво ли още не

Васил Найденов не зачита роднините си от страна на татко си Михаил, за който артистът споделя, че не е проронил и една сълза, щом научил, че е умрял, разбра HotArena.

По същия метод пренебрегнал и своите двама братя и сестра от втория брак на баща си. Най-големият от тях – Жорж, бил тежко болен и прекарал част от живота си в психиатрично заведение, описват близки до Найденов.

Жорж бил отличен възпитаник и работел в Киноцентъра, само че внезапно почнал необяснимо да губи зрението си. Лекарите му сложили страшната диагноза аденом на хипофизната жлеза и бил опериран по неотложност, писа „ Ретро “.

Полубратът на артиста напуснал болничното заведение в положение на съвсем цялостна неработоспособност, а за похлупак лек инсулт му докарал пареза на лявата част на тялото. Все отново съумял да проходи след твърдоглав труд, само че постоянно имал потребност от компаньон, тъй като не виждал. Проблемите му обаче не спрели до такава степен и не след дълго му извадили жлъчката.

Получил затруднение – залепване на част от хранопровода за гръбначния дирек, което довело до проблеми и с храненето. Въпреки това Жорж останал на пръв взор със здрава душeвност, само че парите, които получавал като неработоспособен, били извънредно незадоволителни за храна и медикаменти.

Започнал да проси, а след това и да прави дребни обири. Тръгнал по неприятен път, а провиненията не му се разминали и го пратили в общежитието „ Кремиковци “, където обаче направил пожар и бил настанен в лудницата в Ловеч. Пуснали го и оттова, тъй като имал под паника пристъпи, и се прибрал при майка си в столичното им жилище. Към нея не се държал добре – един път й протегнал ръка с весло за сняг, а от удара тя останала с изкривени стави на палците на ръцете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР