Васил Найденов един от най-обичаните бълраски певци сподели личен етап

...
Васил Найденов един от най-обичаните бълраски певци сподели личен етап
Коментари Харесай

Васил Найденов не е изпълнил мечтата на майка си

Васил Найденов един от най-обичаните бълраски артисти показа персонален стадий от живота си, когато е бил юноша. В предаването " Nа кафе " по Nova, показа, че неговата майка е желала той да стане огромен пианист. Затова и той от дребен е свирил на пиано. Майка му умира едвам на 41 години, когато Васил е бил в казармата. 

" В никакъв случай не чувам мои песни у дома. Работил съм в група " Златни струни, в " Диана експрес ", в " Тангра ". Минал съм през целия диапазон от инструменталист до артист. Аз не чаках, че ще ставам артист. Майка ми ми беше споделила да си виждам пианото и да не се занимавам с нелепости, тъй като тя беше оперна певица. Нашето потомство като се изключи че имаше дълги коси, обичаше и рок музиката. Това е една доста хубава основа. Комбинацията сред рок и класическа музика - човек става много образован музикално, което е значимо за в бъдеще. Не е задоволително да си пееш под душа и да си вярваш, а да правиш аранжименти, да имаш усет, да разбираш от лирика. Ако човек намерения, че е постигнал всичко, това е началото на края. Има какво да учиш през целия си живот ", посъветва Найденов в изявление за предаването " На кафе " по Нова телевизия. 

" Любовта няма измерения, тя е основала света и тя го крепи. Независимо дали има отговор любовта, тя те трансформира като мислене и като темперамент. Ставаш по-добър, всичко към теб наподобява по различен метод, дори и да не ти отговорят, значи по този начин е било писано. Човек би трябвало да е над нещата ", показа още Васил Найденов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР