Васил Левски е истинският християнин, тъй като това е човек,

...
Васил Левски е истинският християнин, тъй като това е човек,
Коментари Харесай

Историк: Проблемът на политиците ни е, че не се опитват да се издигнат до висотата на Левски

Васил Левски е същинският християнин, защото това е човек, който се отхвърля от себе си и се посвещава на потребностите на другите. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът и историк Горан Благоев във връзка 146-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата Васил Левски, съобщи вести.бг.

,,Проблемът на българските политици е, че не се пробват да се повдигнат до висотата на Левски. Всеки един политик би трябвало да се стреми да мисли безкористно``, счита Благоев.

,,Васил Левски е мярка за всички неща – за почтеност, честност, героизъм... той е триединна персона. Неговата уникалност е в това, че той е по едно и също време свещеник, бунтовник и държавник``, показа от своя страна журналистът и държавник Велислава Дърева.

,,Левски е популярен идеалист. Той има политическа храброст, тъй като се изправя против цяла една империя, само че има също по този начин и персонална храброст и това е смелостта да пожертва себе си``, добави тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР