Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса

...
Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса
Коментари Харесай

Слави Трифонов предложи помощ на македонския участник на Евровизия

" Васил Гарванлиев, който би трябвало да съставлява Северна Македония на състезанието “Евровизия ”, е застрашен да бъде отлъчен от съгражданите си в Северна Македония, тъй като разгласи, че е и българин, защото има и български паспорт.
И в този момент против него има акция в Северна Македония той да не съставлява страната на състезанието “Евровизия ”, написа телевизионният водещ.
 Македонският участник на “Евровизия ”: Аз съм и българин Македонският участник на “Евровизия ”: Аз съм и българин
Македонският представител за " Евровизия " Васил Гарванлиев, който към този момент предизвика обществеността в родината си с цветовете на българското...
" Но, уважаеми сънародници, България е на всички места, където има даже и един българин. И защото има един българин в Северна Македония, пардон в Северна Македония има доста българи, само че аз имам предвид съответно Васил Гарванлиев, по тази причина му предлагам следното:
Василе, скъпи приятелю, ти си добър артист, а аз и моите сътрудници имаме опит в продуцирането на положителни артисти. Заповядай при нас и аз и моят екип ще ти осигурим работа и заслужен живот. Решението е твое. Българите би трябвало да се поддържаме. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР