Васил Евтимов записа първия си успех като старши треньор. Наставникът

...
Васил Евтимов записа първия си успех като старши треньор. Наставникът
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Черноморец ще бъде изненадата на шампионата тази година

Васил Евтимов записа първия си триумф като старши треньор. Наставникът на баскетболния Черноморец изведе отбора си до успеха над настоящия първенец на България Балкан със 79:87 в Ботевград. Ето какво сподели легендата след сензационния триумф на " акулите ".
" Искам да поздравя тима на Балкан, тъй като те също играха доста добре и мачът в действителност беше на косъм. Единствената разлика е, че в продължението успяхме да поведем. Мисля, че на този стадий, може би сме най-добре квалифицираният тим физически в България, въпреки всичко упражняваме от юли и в този миг настина се показахме, че сме по-добрият тим. Искам да поздравя моите момчета, тъй като в действителност чакахме тази победа от доста дълго. Казах им, че желая да спечелим мача, с цел да зарадваме най-много клуба и управлението, тъй като играем за тях, и те в действителност демонстрираха сърцата игра.

В началото не ни вървеше тройката като цяло, даже процентът на пукотевица на чужденците % беше неприятен, само че за разлика на това играхме доста добре в отбрана и това се появи. Както споделих още пред малкия екран предходната седмица, мисля, че Черноморец ще бъде изненадата на шампионата тази година и както видяхте през днешния ден победихме настоящия първенец на България на техен терен. Много съм благополучен за моите момчета, които чакаха дълго време този миг.

С Черно море сме играли два пъти преди сезона. Един път у дома и веднъж на открито. Очаквам мачът с тях да бъде оспорван, тъй като в тяхната зала се играе мъчно. Искам този мач да го забравим. Аз, като техен треньор, ще направя всичко допустимо да приготвя тима за мача в събота. Още на следващия ден вечер на подготовка започваме. Нека в този момент да се радваме на тази победа по пътя към Бургас, само че на следващия ден би трябвало към този момент да забравим тази победа и оттук насетне единствено да градим и да вървим единствено нагоре ", сподели Васил Евтимов.
Снимка:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР