Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956

...
Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Държавната петролна компания ще сложи край на монопола на пазара за горива

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не е единственият, който цели дестабилизацията на страната, а и телевизия bTV. Винаги съм казвал, че България в доста огромна степен се ръководи от две малките екрани. Сега към този момент тя остана една - това е “Божков ТВ “ - bTV “. Това разгласи зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Офанзива " по Канал 3.

“Тази телевизия, посредством въздействието, което има върху своите фенове, се пробва да извърши разлюляване и дестабилизация. Дали ще е някой маргинален митинг от 5 индивида, който ще бъде демонстрират от заран до вечер, до момента в който не се настрои публичното мнение против съответната личност или против съответната институция, няма значение ", уточни той.

Симеонов за Васил Божков: Той е един изпечен дубайски измамник!

Бившият вицепремиер е безапелационен, че Комисията по хазарта е била купена и то освен в настоящия си състав, само че и през миналите десетилетия. “Комисията по хазарта не преставам да настоявам, че или е била купена, или е работила под напън, освен в последния си състав, а десетилетия наред “, разяснява Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. “Бяха оповестени годишни балансови доклади, в които цифрите са изтрити съзнателно в таблицата с приходите и разноските. Една такива доклади би трябвало да създадат усещане, както на Комисията по хазарта, по този начин и на Сметната палата и Министерството на финансите. Тези доклади обаче са минавали година след година безпроблемно. Категоричен съм, че незаконната скица на Божков е съществувала със знанието на някои държавни институции и чиновници “, разгласи Симеонов.

По отношение на мярката за понижено Данък добавена стойност в туризма водачът на НФСБ удостовери, че става дума за краткотрайна мярка с отминалост 2021 година и акцентира, че, въпреки да схваща митинга на финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, той е уверен, че вярното решение в този момент е държавното управление да се съобрази с форсмажорните условия, а не да държа строго на съдружното съглашение за непокътната данъчна система.

“Заявявам, че ще направя всичко, с цел да попречвам приемането на Украйна в НАТО и Европейския съюз, ако страната продължава по този възмутителен метод да не се преценява с правата и настояванията на българската общественост “, закани се Симеонов по отношение на решението на украинското държавно управление да раздели предизборно Болградския район, където по думите му се намира най-голямата българска общественост отвън територията на България. По тази линия се водят диалози и даже е изпратена публична позиция на българското Народно заседание по адрес на бесарабските българи.

Проектът на Министерството на финансите за Държавна петролна компания би поставил завършек на монопола на съветската компания "Лукойл " у нас ", продължи Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

“Битката против монопола на "Лукойл " и на данъчните хранилища я повеждам още преди да вляза в политиката. Този колос е на процедура безотговорен и безнадзорен “, споделя Симеонов.

Той е безпаричен, че с Държавната петролна компания ще се сложи конкурентна основа за предлагането на нефтени артикули на българския пазар. “Около 80% от всички петролно артикули - петрол и бензин, се държи от една компания. Затова беше належащо разделянето в закона на обособени данъчни хранилища “, споделя още Симеонов.

“ГЕРБ и Министерството на финансите главно предложиха този законопроект, който ние ще подкрепим с две ръце “, сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР