Васил Божков, завърнал се наскоро от принудителна 3-годишна емиграция в

...
Васил Божков, завърнал се наскоро от принудителна 3-годишна емиграция в
Коментари Харесай

Новина в Narod.bg: Васил Божков се бори с онкологично заболяване

Васил Божков, завърнал се неотдавна от насилствена 3-годишна емиграция в Дубай, за което Narod.bg пръв заяви, страда от онкологично заболяване. Тъжната вест показа пред наш кореспондент непосредствен до милиардера, настоял за анонимност.

Засега е ясно, че предприемачът, който преди дни даде поръчка да помогне за изчегъртването на корумпираните от българската политика, се бори с рак на една от най-важните жлези в човешкото тяло – панкреаса.

След конференцията онлайн във фейсбук в събота в обществените мрежи се появиха клюки за здравословното положение на предприемача. Много хора са забелязали какъв брой тежко диша, какъв брой прежълтял и измършавял е. Някои дори допускат, че се прибрал в България, тъй като е болен.

Реклама

Сега източникът ни удостовери за заболяването, с която се бори Васил Божков.

При онкологични болести туморните процеси се характеризират с неконтролируемо разгръщане на клетките, тяхната инвазия, навлизане в околни структури и метастазиране в други органи. В раковите кафези съгласуването на напредък, разделяне и разрушение на клетките, е изцяло нарушено, четем в медицинските справочници.

Въпреки че ракът на панкреаса се счита за тежко заболяване, актуалната медицина има положителни вести за пациентите: При интервенции за подобен вид заболяване хирурзите съумяват да спасят пациентите или да удължат предстоящата дълготрайност на живота им в случаи, при които преди 10-15 години не можеше да се направи съвсем нищо.

Болестта стана мотив за думите му, казани пред съда: „ Не се окайвам, само че на 67 години не е елементарно в ареста “. Именно с рака на панкреаса се изяснява и нездравият тип на другояче виталния Васил Божков, не скри информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР