Васил Божков загатна за начина, по които живее в Дубай.

...
Васил Божков загатна за начина, по които живее в Дубай.
Коментари Харесай

Вижте как живее Васил Божков в Дубай

Васил Божков загатна за метода, по които живее в Дубай. От известно време насам предприемачът споделя в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм снимки от своето всекидневие.

От фотосите се вижда, че той напълно не се укрива, а таман противоположното. Дните му са уплътнени със скъпи удоволствия, измежду които вечери в елитни заведения за хранене, нощни разходки и офроуд в пустинята. На една от фотосите пък се вижда и силуетът на красива жена, позираща зад тила на застаналия до кичеста палма Божков.

Кадърът е изработен по свечеряване и лицето на въпросната дама не се вижда ясно. Може само да се забележи, че носи рокля и косата ѝ е хваната на опашка. Самоличността ѝ обаче тъне в цялостна тайнственост. Със сигурност се знае, че това не е нито формалната жена до Божков – бизнес дамата Елена Динева, която изкара 8 месеца в ареста и бе пусната против гаранция в края на октомври, нито пък певицата ЛиЛана, която също бе освободена от ареста с мярка подписка. Нито една от двете няма право да пътува в чужбина.

На останалите фотоси Божков театралничи с телефон в ръка ту посред библиотеката в лоби бара на постройката, която населява в Дубай, ту в кабинета си, ту из пясъците на пустинята. В изявление пред bTV Божков разгласи, че живее чартърен и има другари от чужбина, които му оказват помощ финансово.

В свободното си време Черепа си подвига адреналина с рискови преживявания. Той разгласява и клип, на който кара офроуд джипка посред дубайската пустиня, снабден с каска, само че без защитно облекло, а с присъщата за него ленена бяла риза. Отново от фрагментите в профила му се вижда, че му остава и време за извършване на покупки из бутиците в дубайските молове, защото на някои от фотосите театралничи с тениски от последните сбирки на едни от най-скъпите фешън марки. Една от тях е на дизайнера Филип Плейн, чието фирмено лого е точно изображението на череп. Точно по тази причина неговите модели били наложително наличие в дрешника на Божков, написа " Ретро ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР