Васил Божков в момента се намира близо до България в

...
Васил Божков в момента се намира близо до България в
Коментари Харесай

Васил Божков: Възможно е жена ми да е арестувана

Васил Божков сега се намира покрай България в странa на Балканския полуостров. Това разкри самият той пред bTV.

" Не съм в Сърбия, само че това няма такова огромно значение. Важното е кой какви пари заплаща ", уточни предприемачът, написа Блиц.

Той разкри, че не знае сега какво се случва със фамилията му и че е допустимо жена му да е задържана. Божков заяви, че са претърсени 13 негови офиса.

Домът ми е претърсен и сега го претърсват, сподели предприемачът.
" Какви са тези закононарушения, в които ме упрекват? Дали може да се намерят документи и доказателства за тези 7 обвинявания? Арестуват хора, кои то нямат нищо общо. Ако господин Гешев желае да търси нарушители, дано да гледа по-високо от Комисията по хазарта. Има министри... ", добави Божков.

Според него зад така наречен проведена незаконна група стоят бръщолевенията на " едни луди хора, които един път настояват едно, различен път - друго ". " Обвиниха ме тъкмо мене, за какво не упрекнаха други акционери? ", попита Божков. На въпрос какъв е неговият отговор, съобщи: " Не мога да кажа ".

Всичко това е съшито с бели конци, сподели Божков.

" Не знам дали съм от най-богатите хора в страната, в никакъв случай не съм правил сметки кой какъв брой пари има ", разяснява притежателят на " Нове Холднинг ".

Основните обвинявания против Божков са за ръководене на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет на длъжностно лице, за подбуждане към закононарушения по работа. По сметки на прокуратурата компаниите му за
хазартни игри дължат на страната над 559 млн. лева

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР