Васил Божков ще спре финансирането на Левски. Тази новина се

...
Васил Божков ще спре финансирането на Левски. Тази новина се
Коментари Харесай

Левски в тежка ситуация, Божков спира финансирането

Васил Божков ще спре финансирането на Левски. Тази вест се популяризира из множеството фенските групи на " сините " последователи.

Хора доближени на Божков са съобщили на изпълнителния шеф на клуба Павел Колев неприятната вест.

Твърди се, че финансирането на 26-кратния първенец на България е обезпечено доникъде на февруари, само че по-късно бъдещето е нестабилно.

В момента общоприет спонсор на футболния отбор публично е притежаваната от Божков - " Национална лотария ”, само че паричните потоци към " Герена " към този момент са стопирани.

Заради течащото следствие против Божков, сметките на лотарийната компания са запорирани от края на предходната седмица и няма по какъв начин да излизат каквито и да е суми в посока Левски.

Всичко това се случва по-малко от две седмици преди старта на пролетния дял от шампионата на България. То се възобновява с " безконечното дерби " Левски - ЦСКА.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Павел Колев даде изявление пред bTV, в което призна, че все още няма контакт със притежателите на Левски и към момента не разполага с никаква концепция по какъв начин ще продължи да действа клуба оттук нататък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР