Васил Божков се възмути от отправените по-рано днес от прокуратурата

...
Васил Божков се възмути от отправените по-рано днес от прокуратурата
Коментари Харесай

Има ли спечелили големи суми от Национална лотария?

Васил Божков се възмути от отправените по-рано през днешния ден от прокуратурата обвинявания за фалшификации в предаваните по малките екрани реклами, в които се показват действително несъществуващи печеливши от " Национална лотария " и другите игри на компаниите на предприемача.

По следствието против Васил Божков и другите четирима обвинени има данни, че хора, които са печелили огромни награди от
лотариите, действително не съществуват, сподели наблюдаващият прокурор Венцислав Фердинандов на брифинг.

„ Събрани са такива данни и е формирано дело в друга прокуратура, което към този момент е присъединено към следствието на Спецпрокуратурата. Възложена е инспекция на КПКОНПИ, изясни Фердинандов.

На изказванията на прокуратурата Божков съобщи пред Българска национална телевизия: „ Това нанася огромни вреди на бизнеса и тука ще заведа персонални каузи. Всички лица съществуват и парите им са преведени по банков път, както е по закон. Освен това, някой от прокурорите сподели, че няма средства да се обезпечат облагите. Нека да не се изричат по бизнес, както аз не се изричам по техните работи. Това са нелепи изказвания и неистини, които уронват престижа и пречат на бизнеса. Мисля да предявя персонални каузи към тези, които ги споделят “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР