Васил Божков създаде анкета, която да хвърли светлина върху настроенията

...
Васил Божков създаде анкета, която да хвърли светлина върху настроенията
Коментари Харесай

Васил Божков пита с анкета дали да се направи електронен вот за акциите на Левски

Васил Божков сътвори анкета, която да хвърли светлина върху настроенията по отношение на бъдещия притежател на акциите на футболен клуб " Левски ".
Това излиза наяве от обява във Фейсбук страницата на бизнесмена. Припомняме, че през вчерашния ден той анонсира, че ще направи предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на сините.
" Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори ", написа Божков към анонса на анкетата с въпрос: " Съгласни ли сте новият притежател на акциите на футболен клуб " Левски " да бъде избран посредством електронно гласоподаване? ". Анкетата има две вероятни варианти - " Да " или " Не ".


" От януари до момента хунтата, която ръководи България, наруши всички закони и мина всевъзможни морални и етични граници ", разяснява по-рано Божков. По думите му доказателствата и очевидците на грубото тъпчене на законите са хиляди.
" Случи се пред очите на цялото общество по противен и примитивен метод ", разяснява предприемачът, против който българската прокуратура повдигна редица обвинявания. " Спрямо чиновниците, фамилията, приятелите и сътрудниците ми се правят поредност от репресии и противозаконни дейности. Държавните структури, ръководени от Горанов - Национална агенция за приходите, ДКХ, ръководените от господин Борисов ДАНС и Министерство на вътрешните работи, Специализираната прокуратурата и съд погазваха всекидневно законите ", написа още Васил Божков. 
" На всеки безчинствал държавен чиновник ще бъде заведено дело и потърсена персонална правосъдна отговорност. Законите са, с цел да се съблюдават ", прецизира Божков в допълнение към своето изказване.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР