Васил Божков с нова публикация, насочена към финансовия министър Владислав

...
Васил Божков с нова публикация, насочена към финансовия министър Владислав
Коментари Харесай

Васил Божков отново атакува Владислав Горанов

Васил Божков с нова обява, ориентирана към финансовия министър Владислав Горанов. Според него Горанов " даже не чете " законите, които е дал своя вот, а " злоупотребата с власт и лъжите на член на ръководещата #хунта са закононарушение ", написа той във Фейсбук профила си.
Комисията по хазарта е подхванала дейности в прорез със закона, твърди Горанов
От Дубай, Божков 4 въпроса, от които, съгласно предприемача, Горанов няма да може " да избяга ". Ето какво написа той тази заран:
" Владислав Иванов Горанов освен не зачита, само че и даже и не чете закони, които е дал своя вот, подписал и е задължен да ползва. И в случай че нелепостта и „ услужливата памет “ са опрощение, злоупотребата с власт и лъжите на член на ръководещата #хунта са закононарушение. Рано или късно се носи отговорност. И въпроси, от чиито отговори не можеш да бягаш.
Ето моите:
1. Ако „ в нито един миг законът не е допускал сходно използване “, то тогава за какво утвърдената персонално от него декларация за дължими такси предлага две графи за облагане – с 15% върху залозите и за 20% върху получените комисионни?
2. Ако „ 20% върху комисионната “ е единствено за покер шампионатите – за какво в същата утвърдена от него декларация, опцията за „ покер шампионат “ въобще не съществува?
3. Пред кого дава отговор ДКХ и кой е виновен за ежемесечно одобряваните заявления?
4. Всеки месец ДКХ утвърждава подадените заявления за дължими такси и всяка година Владислав Горанов прави одит на комисията – по какъв начин би могло да е „ нелегално “ ежемесечно одобрявано таксуване?
Знам отговорите на тези въпроси. Ето ви и доказателствата за тях:
#БъдетеСмели

На 19.06. Божков съобщи, че не дължи налози и такси на хазната към 17.06.2020 година. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден, заплаши той от ДУбай. 
 
Припомняме, че по-рано основният прокурор Иван Гешев разяснява пред медиите информацията, която споделя в обществените мрежи Божков. Гешев сподели, че наблюдаващите прокурори ще ревизират дали предприемачът е и отстъпник, както твърди. " Не помня да съм го виждал с Желю Желев, само че може да е бил отстъпник и на Магурата ", означи обвинител номер едно.
Хронологията на абсурда Васил Божков - Владислав Горанов можете да откриете в тези материали

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР