Васил Божков продължава с опитите си да навреди на имиджа

...
Васил Божков продължава с опитите си да навреди на имиджа
Коментари Харесай

Божков продължава с опитите да дестабилизира държавата с нова порция интриги

Васил Божков продължава с опитите си да навреди на имиджа на страната и да засегне одобрени с качествата и работата си предприемачи. В късния следобяд укриващият се в Дубай някогашен хазартен необут разгласява във фейсбук съглашения с Нова телевизия за реклама от 2018 година и 2019 година

Прави усещане обаче, че оповестените от него документи са за Споразумение 4. Не излиза наяве за началото на самите спогодби с малкия екран.Така в опита си да дискредитира Нова телевизия, Божков май прикрива част от същинските данни за рекламните съглашения.



Домусчиев отговори на Божков: Бизнес равнището и интелекта на обвинения Божков, на което равнище не бих желал да сляза!

Собственикът на "Нова Броадкастинг груп " и ръководител на КРИБ Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има към този момент съумя да тушира опитите за дискредитиране на Божков. Напомни на банкрутиралия предприемач, че постоянно е спазвал закона и бизнес правилата.

А в това време стана ясно, че компаниите на Божков да бъдат извадени от КРИБ.

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР