Васил Божков предложи собственикът на Левски да бъде определен с...

...
Васил Божков предложи собственикът на Левски да бъде определен с...
Коментари Харесай

Божков предложи електронно гласуване за собственик на "Левски"

Васил Божков предложи притежателят на " Левски " да бъде избран с... електронно гласоподаване. Това той направи с обява в страницата си в обществената мрежа " Facebook " тъкмо в 08:00 ч. Тя е под формата на анкета, в която почитателите да споделят дали са " За " или " Против " концепцията.

" Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори. ", написа още Божков.

Съобщението на предприемача:



Кризата във футболен клуб " Левски " продължава да бъде съществена спортна тематика. 86,6% от акциите на " сините " сега се намират на стадион " Георги Аспарухов ", а притежателят им е неразбираем. Те бяха джиросани на Бойко Борисов от притежателя им в последната година - Георги Попов, който е доближен до предприемача Васил Божков. Премиерът отхвърли да ги одобри.

И Божков, и Попов са в Дубай, откакто им бяха повдигнати обвинявания от българската прокуратура.
Божков: Борисов трансферира " Левски " скрито и подмолно от 10 години (ВИДЕО) Бизнесменът разгласява акциите на "синия " клуб в интернет

Финансовата рецесия в " Левски " настъпи след измененията в Закона за хазарта през януари. Те засегнаха главния спонсор на клуба - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на Божков. Оттогава " сините " се устоят от дарения и продажба на билети, абонаментни карти и продукти.

В тази обстановка, посредством отворено писмо в медиите, почитателите на " Левски " желаеха подпомагане от Бойко Борисов за анулация на запорите върху сметките, по които Божков спонсорира клуба. Ако това е невероятно, те желаеха безлихвен заем за " Левски ". От своя страна Борисов съобщи, че страната би помогнала финансово на " сините ", само че единствено при промяна на собствеността. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява, че на този стадий сходна опция не съществува.
Георги Попов: Апелирам Борисов да даде акциите на легендите (ВИДЕО) "Наско Сираков изрази подготвеност да вземе акциите ", съобщи притежателят на "сините "

В петък (15 май), с писмо до Божков и Попов, редица именити футболисти на " Левски " - включително Наско Сираков и някогашният президент на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов, желаеха да придобият скъпите бумаги.

Преди дни, в предаването " Тази неделя " по bTV, изявеният правист Огнян Герджиков съобщи , че мажоритарният пакет акции на " Левски " продължава да бъде благосъстоятелност на Георги Попов, защото джиросването на името на премиера не е направено по открития ред. Малко по-късно в " 120 минути " гостува Наско Сираков, който удостовери желанието си да получи акциите на " сините ".
" Сините " твърдо зад Сираков (ВИДЕО) Широка поддръжка за легендата на "Левски "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР