Васил Божков несъмнено е човек, който има своята важна роля

...
Васил Божков несъмнено е човек, който има своята важна роля
Коментари Харесай

Кольо Колев: Служебният кабинет е форма на наказание

Васил Божков безспорно е човек, който има своята значима роля в надигналото се публично неодобрение, само че никога не е фигура, която да притегля благосклонностите на болшинството. Това сподели в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов “ по " Канал 3 " социологът Кольо Колев.

„ Васил Божков не е фигурата, която може да притегли благосклонностите на всички. Да, той е човек, който споделя, че играе в мръсната игра с ръководещите. Той ясно демонстрира, че не е ангел небесен “, сподели Колев.

Антиправителствените митинги безспорно стихват с наближаването на постоянните избори, съгласно социолога, само че той е уверен, че това не трябва да успокоява ръководещите, тъй като недоволството на жителите не се поражда от мантрите за мафия, олигархия и корупция, а зад дребните неща, които се натрупват в всекидневието на дребния човек.

„ Не е значимо да има длъжностен кабинет. Това е просто една форма на наказване “, сподели още Кольо Колев, като акцентира, че възможностите за предварителни избори през днешния ден са доста по-малки, в сравнение с преди месец, тъй като и самото общество осъзнава, че до март остават тъкмо 6 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР