Васил Божков наруши своето мълчание и открито пред медиите говори

...
Васил Божков наруши своето мълчание и открито пред медиите говори
Коментари Харесай

Васил Божков назова причината, поради която би спрял да финансира Левски

Васил Божков наруши своето безмълвие и намерено пред медиите приказва за сегашната обстановка в Левски. Босът съобщи пред многочислените последователи на отбора, че ще прекрати финансирането на клуба, в случай че се одобри новия закон за хазарта, който ще одържави националната лотария.

За следващ път благодетелят на вековниците изрази вяра, че нещата може и да се трансформират към позитивна посока, откакто най-изявените последователи на Левски се срещнат с министър-председателя Бойко Борисов.
 НА ЖИВО: Започна значимата среща за бъдещето на Левски онлайн
НА ЖИВО: Започна значимата среща за бъдещето на Левски

Следете всичко най-интересно от нея в ТОПСПОРТ!

" Дали ще помогне това нещо за здравето на нацията този закон? Валери Симеонов закара вода и в Перник, както знаем. Феновете са тук, попитайте ги дали ще блокират София. Аз беседвам с тях за бъдещето на Левски и единствено за това. Информирал съм ги за следствията, които могат да станат ", сподели Васил Божков.

" Ако одържавят
лотарията, няма да имам опция да финансирам клуба. Готов съм да остана отпред и виждам смисъл. Сега почитателите ще създадат среща с Красен Кралев и ще дискутират. Надявам се министър председателят да вземе вярно решение. Кой съм аз да приказвам с премиера? ", съобщи Божков на втората си среща с почитатели на Левски в границите на няколко дни.
 Димитър Ганев: Левски няма просрочени отговорности и е изцяло кредитоспособен
" Левски няма просрочени отговорности и е изцяло кредитоспособен "

" Погасили сме остарели отговорности в размер на над 7 млн. лв. ", съобщи Димитър Ганев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР