Васил Божков намекна, че вече няма да обявява публично компромати

...
Васил Божков намекна, че вече няма да обявява публично компромати
Коментари Харесай

Божков спира с публикуването на компромати срещу властта

Васил Божков загатна, че към този момент няма да афишира обществено компромати и доказателства против ръководещите или хора, близки до властта.

"Има ли смисъл от още компромати и доказателства? По-добре да идат тук-там, където има потребност и където ще оказват помощ тези хора да влязат в пандиза ", разяснява намиращият се в Дубай предприемач, против който са повдигнати редица обвинявания от прокуратурата.

Според Божков публикуването на нови сигнали значи още задържани негови доближени, задръстване на устата на свидели и обезсилване на самите сигнали.

"Не се прави по този начин. Не се дават обществено сигнали. Ако желаеме да влязат в пандиза, сигнали се подават там, където би трябвало. Ако желаеме да гледаме сеир и тези да не престават да ни мачкат, може да ги даваме и обществено. Дадох задоволително обществени сигнали и споделих нещата такива, каквито са ", разяснява някогашният хазартен необут.

Преди дни на въпроса "Кой дърпа конците в страната " предприемачът даде следните уточнения: "Не може Пеевски да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да управлява цялата страна ".

По думите му България се ръководи от няколко индивида, които се преценяват един с различен и си оказват помощ.

"Бойко, Шиши, няколко индивида под тях от вида на Влади Горанов, Гешев. Това са рискови хора с доста пари, които могат да дърпат конците в сянка непрестанно, да поставят техни аватари и отново да ръководят страната, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп ", изяснява Божков.

В началото на годината против Божков бяха повдигнати 19 обвинявания, само че до арест не се стигна, защото той избяга в Дубай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР