Васил Божков намали активността си в социалните мрежи през последните

...
Васил Божков намали активността си в социалните мрежи през последните
Коментари Харесай

Божков взе отношение по разкритията на Антикорупционния фонд и Бобоков и даде съпорт за Гешев

Васил Божков понижи интензивността си в обществените мрежи през последните няколко дни и не разгласява никакви постове. Днес обаче, още веднъж се включи с коментар за разкритията на Антикорупционния фонд, на Пламен Бобокво и с апел за поддръжка към основния прокурор Иван Гешев в случай че реши да проверява министър председателят Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.
" Законите в България не се съблюдават от институциите. Погазват се, с цел да бъдат превърнати в принадлежности за рекет и обир от тези, които би трябвало да ги пазят . Облагите са за група властимащи, следствията за всички български данъкоплатци.
Днес Пламен Бобоков и Илия Златанов още веднъж демонстрираха, че случаите не са един или два ", написа някогашният хазартен необут в профила си във Facebook.
Към обявата му са добавени видеото на Антикорупционния фонд с втората част на кино лентата им " Осемте джуджета " и днешното присъединяване на Пламен Бобоков в бТВ.
Подадох сигнала си за рекет до Прокуратурата преди месец. Все още никой от българските управляващи не ме е потърсил за показания, доказателства и очевидци. Единственият прогрес е, че Владислав Иванов Горанов призна от трибуната на Народното събрание:
„ Държавните такси за разлика от налозите не са категорично упоменати в Наказателния кодекс и в случай че някой не заявява или не внесе такса, не е преследван от Наказателния кодекс по метода, по който се преследва този, който не е заявил и не е внесъл налози “, написа още Божков и обичайно приканва почитателите си да бъдат смели.
В друга обществена мрежа Twitter, Божков е направил отпратка към профила на основния прокурор Иван Гешев и му оказва " съпорт " да стартира проверява премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов, които по традиция са написани единствено с букви.
Ето и постът му:

Пълен съпорт за @IvanGeshevPG.
Да стартира - Б.М.Б., В.И.Г.. Има сигнал. Адресите ги знае - ул. " Секвоя " и ESTE. #БъдетеСмели
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) July 2, 2020
Пълен съпорт за @IvanGeshevPG. Да стартира - Б.М.Б., В.И.Г.. Има сигнал. Адресите ги знае - ул. " Секвоя " и ESTE, написа още обвиненият предприемач.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР