Васил Божков и журналистът Огнян Стефанов, сочен като един от

...
Васил Божков и журналистът Огнян Стефанов, сочен като един от
Коментари Харесай

Реакциите на Божков и журналиста Огнян Стефанов за записите на прокуратурата

Васил Божков и журналистът Огнян Стефанов, апетитен като един от участниците в оповестените през днешния ден от прокуратурата телефонни диалози дадоха отговор на разкритията. С пост във Facebook, Божков не отхвърли, че поддържа митингите. А в изявление за БНР Огнян Стефанов съобщи, че си спомня тези диалози. 

" #Хунта " разтърсващите доказателства “ можехте да ги прочетете и тук или да ги чуете в изявление. Подгответе още 19 обвинявания.  " Подкрепям митингите против вас от първият им ден и ще не преставам да го върша. Докато дадете #оставка. Докато получите #възмездие. ", съобщи на страницата си във фейсбук Васил Божков.

" Разбира се, че си припомням тези диалози, откривате ли в тях нещо укоримо ", споделя от своя страна пред БНР журналистът Огнян Стефанов

Той твърди, че не се познава с Божков и  контактува с него " само от професионален медиен интерес. Той може да е обвинен, само че това не е присъда. Всяка медия и публицист има желанието да се свърже и да чуе мнението му. Не откривам нищо укоримо в това, в противен случай ".

Също по този начин декларира, че не е близък с президента Румен Радев, имал е единствено три срещи с него. След което разяснява, че е имал " най-малко 30 срещи с премиера Бойко Борисов " и пита  " за какво прокуратурата не ги извади ". Изразява и учудване за какво няма досъдебно произвеждане и против Борисов, по което да бъдат приложени СРС.

Стефанов  отхвърля да има роля в образуване на митинги: " Нямам никаква роля в това. Не мога да давам отговор за него. Не го познавам този човек. Носители на смяната са протестиращите, те са моите хора, те са на площада, Божков не е моят човек. Не считам, че той може да е притежател на смяната ". 

В къса записка на начална страница на учредения от него уебсайт " Фрог нюз " Стефанов написа, че чака да бъде задържан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР