Васил Божков е свален от издирване в страницата на Интерпол,

...
Васил Божков е свален от издирване в страницата на Интерпол,
Коментари Харесай

Васил Божков свален от издирваните лица на „Интерпол“

Васил Божков е свален от търсене в страницата на Интерпол, оповестява. Сега към този момент няма институционална спънка милиардерът да се върне в България като предпазен очевидец против рекетьорите от ГЕРБ.

От онлайн портала на интернационалната полицейска организация на адрес излиза наяве, че сега Интерпол търси 44 lica от България, само че името на Васил Божков не е измежду тях.

Юристи коментираli пред Narod.bg, че въпреки всичко има вид хазартният необут към момента да е в базата данни, само че името му да е прикрито.

Ако предположим, че сме в хипотезата „ свален от търсене “, това значи, че има сделка сред прокуратурата и бизнесмена-беглец, който да се прибере в България като предпазен очевидец при цялостна гаранция за личната си цялост. В подмяна най-богатият българин би трябвало да даде показания за закононарушенията на ГЕРБ, на които е директен очевидец и пострадал, разяснява медията.

" От седмица в шайката царува тотална суматоха, че Божков, притежаващ доказателства за рекет за над 60 млн. лв., ще се върне като предпазен очевидец на прокуратурата и тогава изплъзване за Бойко Борисов няма да има. Особено след обществената война, която основният прокурор Иван Гешев разгласи персонално на „ лицето Бойко Методиев Борисов “ и на целия „ политически отпадък “, който съставлява превзетата страна ", се споделя в обявата.

Източник на Narod.bg е разкрил, че съгласно проекта Черепа е трябвало да кацне в България предишния четвъртък – 18 май, и цялата страна е била на крайник.

" При процес на събитията съгласно проекта на Черепа и прокуратурата можем да станем очевидци на сензационна рокада – Васил Божков се прибира в България, а Бойко Борисов бяга зад граница ", се показва в обявата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР