Васил Божков е съумял да скрие на сигурно място целия

...
Васил Божков е съумял да скрие на сигурно място целия
Коментари Харесай

Васил Божков скри от МВР своя Maybach-а и двете си BMW-та

Васил Божков е съумял да скрие на несъмнено място целия си автопарк преди акцията на Министерство на вътрешните работи и обиските в парцелите и компаниите му. Хазартният необут, който бе разгласен за търсене посредством Интерпол и е със 7 повдигнати обвинявания, остави опразнен гараж за ченгетата, нахълтали в имението му – някогашната резиденция на Тодор Живков „ Аглика” в естествен парк „ Витоша”. От фотоси, публикувани през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи, е видно, че просторния гараж в резиденцията с потенциал за 8 паркоместа зее опразнен с едно само возило – камуфлажен джип, употребен за напредване от охранителите.

В последната година Васил Божков се придвижваше из София с брониран „ Mercedes Maybach” с равнище на отбраната VR10, издържащ даже на обстрел с патрони със стоманена вътрешност и гранати. Поръчковата лимузина коства 700 000 евро поради бронировката, а с регистрацията и налозите цената ѝ доближава 1,5 милиона лв.! Разходите по поддръжката на тежащото близо 3 тона возило са великански – гумите се сменят на всеки 3 месеца, а цената им е 60 000 лв., по 15 бона всяка. Maybach-ът харчи и „ скромните” 25 литра на 100 км.

Освен бронирания като танк Mercedes Васил Божков е скрил и двете си лимузини BMW 7-серия, които от време на време употребява, липсват и джиповете на охранителите му. Луксозни коли служителите на реда не са съумели да открият и в гаражите на другите обискирани парцели и офиси на Васил Божков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР