Васил Божков е със 7 обвинения и е обявен за

...
Васил Божков е със 7 обвинения и е обявен за
Коментари Харесай

Гешев: Божков е със 7 обвинения, обявен е за издирване


Васил Божков е със 7 обвинявания и е разгласен за общодържавно и интернационално търсене. Това заяви основният прокурор Иван Гешев.

„ Изготвена е европейска заповед за арест, защото е открито, че същият е изпуснал границите на страната”, сподели още обвинител номер 1.

"Ще поставим всички старания Божков да бъде доведен и изправен пред българския съд. Това е следващият олигарх, който е избягал от България ", безапелационен беше Гешев. Според него "крайно време е този престъпен преход да завърши ". „ Не може единствено плюсовете да са за едни хора, а минусите - за други “, отсече обвинител номер 1.

Преди часове Васил Божков не пожела да посочи къде се намира. Единствено разясни, че е на телефона си и има подготвеност да се отзове, в случай че бъде свикан от прокуратурата. "Не се укривам ", безапелационен беше предприемачът.

По-рано през днешния ден Спецпрокуратурата и полицията влязоха в офисите на холдинга му, както и в кабинетите на "Националната лотария " и в Комисията по хазарта, откъдето бяха отведени чиновници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР